keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Tässä taas.

Munhan ei varsinaisesti enää koskaan pitänyt palata blogimaailmaan, kun edellisen blogin kirjoittamisen lopetin tai toisin sanoen, kun into sen kirjoittamiseen hiipui, mutta taas sen saa todeta, ettei koskaan kannata sanoa ei koskaan.
Kirjoitin raskausaikani ja hetken myös vauvan synnyttyä blogia "Kaunis pieni ihminen", aikaisemmalta nimeltään "Kun haaveet muuttuivat todeksi", mutta oikeastaan kun se vauvavuosi alkoi hieman tasoittua, niin samaan aikaan blogiin kirjoittaminen hiipui.
Kun kyseessä oli nimenomaan vauvablogi, niin kirjoitettavaa pelkästään vauvasta ja siitä usein yllättävän hektisestä ja rutiininomaisesta arjesta ei löytynytkään, vaikka etukäteen niin ajattelinkin.
Koko ajan kuitenkin olen mielessäni pyöritellyt ajatusta palata blogimaailmaan hieman avaramman blogin muodossa ja nyt oonkin tosi onnellinen, että vihdoin mä sain aikaiseksi ja sen kunnon innostuksen tähän hommaan!
Nyt taas muistan kuinka tästä tykkäänkään!

Mitä tällä "avarammalla blogilla" sitten tarkoitan? No, uskon tämän toimivan tietynlaisena päiväkirjana ja katsauksena omaan elämään tuon pian 1-vuotiaan tytön kanssa, valokuvia, mahdollisesti kertomusta epätoivoisesta elämäntaparemontista ja oikeastaan ihan kaikkea laidasta laitaan, mitä elämääni kuuluukaan tulee täältä myöskin löytymään.

Tervetuloa mukaan! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti