perjantai 2. syyskuuta 2016

Entä jos sittenkin vielä kerran?

 Pitkästä aikaa, moi! <3

Tämä blogi hiljeni ennenkuin oikein kerkesi kunnolla alkaakaan, mutta nyt on aika herättää se eloon, uusien muutosten myötä.
Oikeastaan aina olen miettinyt, kuinka tämä on mun juttu - rakastan kirjoittamista ja etenkin päiväkirjoja, mutta kuitenkin jokin bloggaamisessa junnasi ja vauva-arjan astuttua kunnolla kehiin blogi hiljeni tyystin.
Se harmitti, sillä olinhan saanut ihan mielettömästi siitä blogista - aivan upeita uusia tuttavuuksia ja niin paljon tsemppejä ja neuvoja, ettei sanat riitä kuvamaan sitä kiitollisuutta, mitä edelleenkin koen niistä.
Syy junnaamiseen kuitenkin löytyi melko nopeasti - raskausaikana kirjoitetut postaukset kaikkeen raskauteen, tulevaisuuteen ja vauvaostoksiin liittyen täyttivät blogia tiheään tahtiin, mutta kun ensimmäinen kuukausi oli takana ja arki koitti, ei enää löytynytkään samalla tavalla kirjoitettavaa ja lopulta blogiin tuli ehkä yksi teksti kuukaudessa, sekin käsitteli neidin neuvolakäyntejä.

Kutkutus blogin pitämiseen pysyi ja jopa kasvoi ja perustin tämän uuden blogin, mutta ehkä kuitenkin sillä ajatuksella, että tämä jatkaisi hieman edellisen blogin mallia, mutta vain taaperoarjen näkökulmasta.
Sekään ei täysin tuntunut omalta jutulta, mutta nyt tuntuu, että se "juttu" on löytynyt.
Tämä blogi tulee siis käsittelemään myös taaperoarkea, mutta myös paljon muuta - yleisesti ottaen meidän elämää, mielipiteitä ja paljon muuta!

Tervetuloa mukaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti